top of page
WCD

Ponin jalkahaavanhoitoa WCD-haavanhoitolaitteella




Tässä on tarina ponista, joka selvisi uskomattomasta haaverista, kiitos WCD-haavanhoitolaitteen:


Poni oli ollut laitumella, kun tapahtui jotain, mikä aiheutti vakavan vamman sen vasemman takajalan kavion yläpuolelle. Kanta oli lähes kokonaan leikkautunut pois, ja tilanne vaikutti aluksi hyvin toivottomalta. Eläinlääkäri määräsi ponille 10 päivän antibioottikuurin ja kipulääkityksen, ja lisäksi käytettiin hunajapohjaisia haavanhoitotuotteita. Vamma ehti olla noin viikon, kun asiakas sai käsiinsä WCD-haavanhoitolaitteen. Alkuhoidon jälkeen luovuttiin myös antiseptisistä tuotteista, luotettiin WCD-haavanhoitoon vedellä huuhtelun lisäksi haavan puhdistuksessa.

Jo kolmen päivän kuluttua WCD-haavanhoitolaitteen käytön aloittamisesta omistaja lähetti mahtavan viestin: ”Siis aivan uskomatonta, miten tämä haava on lähtenyt parantumaan!” Vain 11 päivää myöhemmin paraneminen oli jo todella hyvässä vauhdissa, ja omistaja kertoi haavan paranemisen edistyvän suotuisasti. Kun 28 päivää laitteen käytöstä oli kulunut, omistaja jakoi ilouutiset: ”Haava kaikista ennakko-odotuksista poiketen meni kiinni ilman tuoreistamista. Vuohiskuoppaan jäi vajaa puoli senttiä syvä haava, mutta onhan tämä ihan mieletön paranemisprosessi kuukaudessa!”


Tämä tarina on hieno esimerkki siitä, miten tehokas WCD-haavanhoitolaite voi olla. Vaikeasta tilanteesta huolimatta poni parani varsin nopeasti, ja omistajan epätoivo vaihtui iloon.






105 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page